Vos Group

Welkom bij Vos Group B.V.

De Vos-Group is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een begrip in de binnenvaart. In 2011 heeft de Vos-Group B.V. zich gevestigd in het nieuwe Trade Centre in Capelle aan den IJssel. Van daaruit leidt de Vos-Group de verschillende familiebedrijven en zijn ze voortdurend bezig met de toekomst.

De Vos-Group concentreert zich niet alleen op het gebied van het afbouwen van schepen maar ook andere watergebonden activiteiten zoals technisch- en personeelsmanagement voor het eigen bedrijf maar ook voor derden. Hiermee hebben zij nog meer passie en beleving voor de binnenvaart gekregen.

De Vos-Group kan voorzien in vrijwel ieder type schip voor bevrachter c.q. oliehandelaar, zodat er in principe altijd een oplossing is voor de vervoersbehoefte van de klant. De mogelijkheid is er om volledig “custom build” schepen in de vaart te brengen voor het vervoer en transport van mineraalolie, stookolie en chemie. Door de constante innovatie in het ontwerp realiseert de Vos-Group een concurrentievoordeel voor de klant. De binnenvaartschepen zijn verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen en voldoen aan alle eisen die de verschillende classificatiebureaus er aan stellen.

sideimg